З 24 по 26 березня 2019 року в нашій парафії відбулися парафіяльні реколекції, які проводили гості з Польщі, з Центра Нової Євангелізації в Щецині: отець Ян Кручинський (ks. Jan Kruczyński), пан Генрик Кшосек (Henryk Krzosek) та пані Зузанна Зузельська (Zuzanna Zuzelska).

Отець Ян Кручинський - директор Центра Нової Євангелізації, один із найближчих соратників о. Франциска Блахніцкого. В своїй пастирській діяльності заснував спільноти в Польщі та за її межами: в Італії,      Словаччині, Німеччині, Південно-Африканській Республіці.

Зузанна Зузельська - психолог і педагог, проводить семінари для дівчат і жінок, допомагаючи їм розкрити таланти, дані Богом. Зузанна присвятила своє життя щоденній праці для Бога, розповідаючи людям про Його любов. Вона – свідок багатьох Його чудес, які досвідчує в служінні Богу.

Генрик Кшосек - журналіст і публіцист на польському телебаченні (TVP), колишній алкоголік, котрий був бездомним впродовж 2-х років, автор книги «Бог знайшов мене на вулиці, і що з того вийшло», яка стала бестселером в Польщі. Як він сам каже, «досвід цієї зустрічі поступово змінив його з бездомного алкоголіка на людину, яка допомагає іншим зустрічатися з Ісусом, відчувати Його цілющу силу».

Під час реколекцій гості проводили навчання в Красилові і в Слобідці-Красилівській, зустрічалися з молоддю, розповідали про свій досвід пережиття близькості та любові Бога.

Отець Ян Кручинський, засновник багатьох біблійних групок, розповідав про їх важливість в справі євангелізації і духовного зростання християнина. Також, за його словами, ми, християни, повинні бути кращими в усьому, щоб перемагати зло. Пані Зузанна розповідала, зокрема, про те, що ми є спадкоємцями Божого царства, згідно з Новим Заповітом, і нам необхідно протистояти дияволу, який постійно намагається опротестувати цей Заповіт і вкрасти наше спадкоємство. Пан Генрик ділився драматичним свідченням зі свого життя і чудесною дією Бога, зустріч з яким кардинально його змінила і зміцнила.

Увечері, в останній день реколекцій, наші гості провели молитву зцілення. Бог діяв і зцілював, про що свідчили деякі з присутніх, які отримали зцілення під час цієї молитви.

Парафіяни подякували гостям за прекрасні навчання, свідчення і теплу атмосферу під час реколекцій. Накінець, вже традиційно, всі разом заспівали пісню до Марії і подякували Богу один за одного.

Поділитись в соц.мережах

Comments:

Додати коментар


Захисний код
Оновити